XBox Heat Change Mug Controller
XBox Heat Change Mug Controller
XBox Heat Change Mug Controller
XBox Heat Change Mug Controller
XBox Heat Change Mug Controller
XBox Heat Change Mug Controller

Ovladač hrnků pro výměnu tepla pro XBox

Hrnek Xbox Heat Change, perfektní hrnek pro vaši příští přestávku na pití uprostřed hry, je fantastický dárek pro hráče videoher! Když je studený, tento hrnek na pití standardní velikosti má černo-zelený design, který obsahuje spoustu snímků Xbox včetně ovladačů, tlačítek a dalších. Když je však horký, hrnek se změní na jasně zelenou barvu s logem konzole a ovladačem. To je fantastický dárek pro majitele Xboxu a funguje skvěle jako výplň do punčochy nebo jako dárek pro Secret Santa. Xbox je světově proslulá značka videoher vlastněná společností Microsoft, která vydala několik neuvěřitelně úspěšných herních konzolí.
Vyprodáno
399,00 Kč
S DPH

Popis

Hrnek Xbox Heat Change, perfektní hrnek pro vaši příští přestávku na pití uprostřed hry, je fantastický dárek pro hráče videoher! Když je studený, tento hrnek na pití standardní velikosti má černo-zelený design, který obsahuje spoustu snímků Xbox včetně ovladačů, tlačítek a dalších. Když je však horký, hrnek se změní na jasně zelenou barvu s logem konzole a ovladačem. To je fantastický dárek pro majitele Xboxu a funguje skvěle jako výplň do punčochy nebo jako dárek pro Secret Santa. Xbox je světově proslulá značka videoher vlastněná společností Microsoft, která vydala několik neuvěřitelně úspěšných herních konzolí. Původní Xbox byl vydán v roce 2001, jeho nástupce Xbox 360 se dostal na pulty v roce 2005 a nejnovější Xbox One vyšel v roce 2013. Konzole Xbox hostily některé z nejpopulárnějších videoher všech dob, včetně některých Xboxů. exkluzivity, jako je série Halo. Produkty Xbox jsou jedny z nejoblíbenějších videoherních konzolí všech dob a v současnosti využívá online službu Xbox po celém světě více než 40 milionů lidí. Hrnek Xbox Heat Change Mug je oficiálně licencovaný produkt Xbox.

Detaily produktu

Fandom
Microsoft Xbox
Druh
(27) - Hrnky
PP5685XB

16 dalších produktů ve stejné kategorii

Produkt byl přidán do Wishlistu

Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování obchodu, k poskytování funkcí sociálních sítí, personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.