DC Comics Art Print Catwoman Variant 46 x 61 cm - unframed

DC Comics Umělecká reprodukce Catwoman Varianta 46 x 61 cm - nerámováno

"Tohle přísloví nikdo nikdy nedokončí. 'Zvědavost zabila kočku... ale spokojenost ji vrátila'."

Sideshow představuje Catwoman Variant Fine Art Print, dosud nevydanou ilustraci umělce Heon-hwa Choe, známého jako Kilart.

Podívejte se, co kočka zatáhla! Celý Gotham hledá nejlstivějšího kočičího zloděje ve městě, když se připravuje na další krádež, převlečená do svého klasického šedočerného obleku. Catwoman drží svůj charakteristický bič a krčí se na netopýřím chrliči ve stínu, zatímco se vyhýbá tomu, aby se ocitla v centru pozornosti – a nebyla zachycena reflektorem GCPD.
Vyprodáno
4 449,00 Kč
S DPH

Popis

"Tohle přísloví nikdo nikdy nedokončí. 'Zvědavost zabila kočku... ale spokojenost ji vrátila'."

Sideshow představuje Catwoman Variant Fine Art Print, dosud nevydanou ilustraci umělce Heon-hwa Choe, známého jako Kilart.

Podívejte se, co kočka zatáhla! Celý Gotham hledá nejlstivějšího kočičího zloděje ve městě, když se připravuje na další krádež, převlečená do svého klasického šedočerného obleku. Catwoman drží svůj charakteristický bič a krčí se na netopýřím chrliči ve stínu, zatímco se vyhýbá tomu, aby se ocitla v centru pozornosti – a nebyla zachycena reflektorem GCPD. Trocha vody však tuto kočku nezastaví, protože déšť lije dolů a dokončuje tuto jiskřivou variantu portrétu Seliny Kyleové skrývající se vysoko nad ulicemi Gotham City plné zločinu.

Každý výtvarný tisk Catwoman Variant Fine Art Print obsahuje autorizovaný automatický podpis umělce a embosovanou pečeť pravosti jako součást limitované edice 375 kusů. Tato limitovaná varianta je sběratelský kousek inspirovaný DC Comics, který si fanoušci Batmana nenechají ujít!

Přineste si domů nejpřednější kočičí femme fatale z Gothamu a přidejte ještě dnes do své sbírky výtvarný tisk Catwoman Variant od Heon-hwa Choe.

Podrobnosti tisku:

- Oficiálně licencováno DC Comics
- Limitovaná edice 375
- 18 x 24" výtvarný giclée tisk, cca 22 x 26,50" s rámem
- 100% bavlna, bez kyselin, certifikovaný archivní matný Museo Rag 300GSM
- Archivní inkousty Epson
- Digitální podpis umělce
- Reliéfní pečeť pravosti
- Potisk je zabalen a ručně srolován do papíru bez obsahu kyselin a zasílán v tubě o průměru 4"*

Detaily produktu

Fandom
DC Comics
Druh
(28) - Plakáty a Wallscrolly
SS5005982U

16 dalších produktů ve stejné kategorii

Produkt byl přidán do Wishlistu

Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování obchodu, k poskytování funkcí sociálních sítí, personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.